Riste i Bete Vukanović 1, Trebinje 89101

O hotelu

Shape

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

O NAMA

Najprepoznatljiviji Trebinjski hotel sa istorijom dužom od 50 godina i platanima starijim od 100 godina koji ga okružuju. Upravo bašte koje se nalaze u hladovini stogodišnjih platana su ono što čini ovaj hotel prepoznatljivim. Hotel se nalazi pod krošnjama ovog drveća i u najtoplijim danima pruža sigurno utočište od vreline asfalta i sunca koje nemilice grije. Isto tako u dugim i vjetrovitim zimskim noćima pruža neophodan zaklon svakom putniku namjerniku. Hotel je ukusno opremljen i u putpunosti pruža vrhunski ugođaj modernog minimalističkog pristupa. U sklopu samog hotela pored standardne ponude smještaja odnosno prenoćišta nudimo i restoranske usluge, organizacije seminara, vjenčanja i slično.

hotel info image 2
SMJEŠTAJ

Hotel Platani raspolaže sa 20 soba i dva apartmana modernog dizajna, koji svojim komforom i opremljenošću, gostima omogućavaju udoban i prijatan odmor.

hotel info image 3
RESTORAN

U sastavu Hotela Platani nalazi se restoran sa prelijepom ljetnom baštom. Za one koji uživaju u hrani i čaši dobrog vina, za one kojima je svaki obrok događaj za sebe, Restoran Platani je pravi izbor.

hotel info image 4
UKUSNA HRANA

Za reputaciju, koja je široko poznata, zaslužni su vrhunski majstori kulinarstva i raznovrsna ponuda jela koja koja se pripremaju po vrhunskoj recepturi.

logo

 

©2023 Hotel Platani Trebinje. Sva prava zadržana.